tiistai 25. helmikuuta 2014

Nyt sitä aurinkoa tänne, kiitos!

Puolitoista kuukautta kestänyt menestyksekäs shoppailulakkoni kaatui lauantaina. Sortuminen ei tapahtunut niillä kymmenillä kerroilla, joina tarmokkaasti ohitin Helsingin keskustan tai Itiksen liikkeet suunnatonta itsekuria osoittaen, vaan Lappeenrannassa. Ostokseni eivät ole edes perusteltavissa sillä, että olisin todella tarvinnut niitä juuri tällä hetkellä. Vai kuka voi väittää, että Suomen helmikuussa tarvitsee aurinkolaseja? (juuri tällä hetkellä aurinko pilkahti esiin ekaa kertaa varmaan kuukauteen!! Woot) Kaiken huipuksi en ostanut vain yksiä arskoja, vaan kolmet! Haloo?? Ja kaikista ihmisistä minä, jonka mielestä maailma näyttää aurinkorillit päässä niin synkältä, ettei niitä voi pitää kuin otsalla. Tässäpä todellinen järkiostos, mutta pitäähän nämä nyt täällä blogissakin esitellä, jos ei muusta syystä niin muistuttamassa omasta hulluudesta.

Mallina toimi ryönäisestä olemuksestani johtuen perheemme kaltoinkohdeltu allergisoimaton lemmikinkorvike Mr. Doggy. Yleisilmeeltään aina niin pirteä piski hoiti hommansa oikein mallikkaasti.


Nämä lasit vielä yksinään olisin voinut kelpuuttaa jokseenkin tarpeelliseksi ostokseksi kesää silmälläpitäen, sillä elämässäni on kolmen euron arvoisten Kanaria-rillieni tuhouduttua ollut melkoinen pilottilasien kokoinen aukko.Mutta nämä??Tai nämä??? Sarjassamme asioita, joita ei olisi voinut vuosi sitten kuvitella pistävänsä päähänsä edes mummon kellarissa. Mutta never say never tiesi Justin Bieberin lisäksi 10-vuotias "en koskaan aio käyttää farkkuja" - Laura.Hurttakin kauhistui näistä viimeisistä kakkuloista niin, että suupielestä sinkoutui langanpätkä. Varma merkki siitä, että lasit ovat käyttämisen arvoiset?


Tänään tapahtunutta outoa nro 1: Yleensä käytän kaikki mahdolliset tekosyyt olla menemättä salille, mutta äsken kuivasin pyykinpesusta edelleen kosteita urheiluvaatteitani puoli tuntia hiustenkuivaajalla, jotta pääsisin kiinteytystunnille :o

Tänään tapahtunutta outoa nro 2: Kuinka pieni on maailma, kun lasagneohjetta kokkaillessaan vahingossa vilkaisee reseptin blogiinsa pistäneen tyypin kuvaa ja tunnistaa hänet samaksi ihmiseksi jolta viikko sitten haki nettihuutokaupassa voitetun ruokapöydän.

4 kommenttia:

  1. mahtava malli, langanpätkän kohdalla repesin!

    VastaaPoista
  2. Aaw, Doggy! Vaadin muitakin pehmoeläimiä esittelyyn.

    VastaaPoista
  3. Uskaltaiskohan, kohta tursuu kaikista elukoista langat ulos! :D

    VastaaPoista