tiistai 11. helmikuuta 2014

Pitkän päivän ilta

Siis kuinka paljon voi päivässä saada aikaiseksi jos herää seitsemältä? Tähän nykyiseen laiskiaismaiseen työttömään ja lähes kouluttomaan elämäntyyliini nähden on täysin tavallista, että vielä kahdelta iltapäivällä on Hesari lukematta ja kylpytakki olalla. Kummasti se aurinko sitten pian jo laskeekin ja sittenhän voi hyvin mennä takaisin nukkumaan. Siksipä tänään, opinnäytetyöohjaajani pakottamana, pompahdin sängystä jo kello 7.20! Vartinhan siinä joutui puhaltelemaan pois aikaisen ylösnousemuksen aiheuttamia pahoja oloja ja ensimmäisen tunnin ajan oli fiilis kuin pahimmassa darrassa. MUTTA siitä selvittyäni olen keskustellut syvällisiä oponi kanssa, raahautunut salille, käynyt ruokakaupassa, siivonnut koko asunnonrähjän (äiti tulee huomenna käymään, iik!), tiskannut valtavan astiavuoren, kirjoittanut sähköposteja, maksellut laskuja, hoidellut liudan muita asioita, tehnyt halloum-salaattia, leiponut muffineja, tiskannut lisää, leiponut jauhelihakierteitä, vienyt roskat ja taas tiskannut. Ja mitä on kello: vasta kahdeksan illalla! Vielä tuntikausia hereilläoloaikaa jäljellä!

Yritin etsiä tähän hauskoja ja viattomia laiskiaiskuvia, mutta koska ihmisillä on paska ja kieroutunut huumorintaju, ovat asiasta täysin epätietoiset laiskiaisrukat joutuneet kamalien raiskausvitsien kohteeksi.Ja jottei kenellekään jäisi kuvaa, että päiväni olisi sujunut liian hyvin, niin tässäpä todistusaineistoa jauheliha"kierteistä":


Ei taas ihan mennyt kuin Kinuskikissalla, mutta jos matemaattiset päättelykyvyt 400 jauhelihagramman erottamiseksi 300:sta grammasta ovat liian vähäiset, niin tässä tulos. Maku kuitenkin on herkullinen, eli jos tämä pökälemäinen tekele ei vienyt ruokahalua, niin äkkiä leipomaan! Resepti täällä.


Pervo laiskiaiskuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti